10 правил заварювання чаю

Як правильно заварювати чай:

  1. Ніколи не заваливайте чай кип’ятком. Дайте можливість кипяченій воді трішки постояти і охолодитись воді до температури 80-90 градусів.
  2. Для заварювання використовуйте тільки фільтровану воду.
  3. Запарювати чай необхідно в керамічній посуді, яку перед тим сполоснули окропом.
  4. Заборонено зберігати заварений чай більше ніж пів години – годину, це шкідливо для здоровя.
  5. Найбільш корисні властивості чай в перші 5-7 хвилин після заварювання.
  6. При заварюванні чаю може появитись піна, це добре, оскільки говорить про те, що в ньому збереглись ароматичні масла.
  7. Чай заборонено проціджувати, оскільки при зіткненні з металевим ситечком, чай втрачає свої властивості.
  8. Чай необхідно зберігати в темному прохолодному місці без сильної вологості.
  9. Також чаї нелюблять частих змін температур, тому зберігайте його в одному місті.
  10. Зберігати чай необхідно подалі від продуктів з сильним запахом.

Приємного чаювання !

0 грн

Корзина

Загальна вартість: 0 грн